Salánki Éva

Életmód tanácsadó, Szervezetfejlesztő tréner

Sok évet dolgoztam nagyvállalatoknál vezetőfejlesztő trénerként és coachként, ahol megismertem a leggyakrabban fölmerülő vezetői és munkavállalói nehézségeket, elakadásokat, kérdéseket. Azt is megtapasztaltam, hogy egy-egy nehéz helyzetben elsősorban emberként és nem vezetőként vagy munkavállalóként működük, így hiába a fantasztikus módszerek, ha az érzelmektől, a túlterheltségtől, vagy a stressztől nem tudjuk fölhasználni a tanult technikákat és az elméleti tudást.

A Stressz Szerviz tréningeken a tréneri módszertant és tudásanyagot ötvözöm könnyen alkalmazható, hatásos kineziológiai stresszoldó technikákkal és hasznos életminőséget javító információkkal, praktikákkal. Hiszek abban, hogy ha több oldalról közelítünk meg egy problémát, nagyobb eséllyel találjuk meg a legjobb, legátfogóbb megoldásokat.

Láttad már következő workshopunkat?

Túlterheltségből eredményesség

Megtanulunk és kipróbálunk praktikus stresszkezelő technikákat, melyek segítik gondolkodást, a kreatív ötleteket, a koncentrációt és az összpontosítást. Így leszel képes a jövőben adott idő alatt több feladatot befejezni, mint korábban.