Dr. Bagoly Ibolya

Háziorvostan szakorvosa
Mentőszakorvos
Fitoterapeuta

Orvosi pályám során sokszor szembesültem azzal, hogy egyes tüneteket valamilyen tápanyagnak a hiánya okozza, illetve azt is láttam, hogy azoknak az embereknek volt nagyobb esélye a gyorsabb gyógyulásra, akik jól táplálkoznak és megfelelő az életmódjuk és gondolkodásmódjuk.

20 évvel ezelőtt kezdtem el holisztikusan szemlélni az embert. Azt vallom, ahhoz, hogy tényleg hatékonyan tudjunk tenni önmagunkért, az egészségünkért, meg kell ismerni legalább alapszinten a testünk működését. A test milliárdnyi sejtből épül fel, amiknek összehangoltan kell működniük, ezért is fontos a minőségi táplálkozás, hogy mindenből megfelelő mennyiség és minőség álljon a rendelkezésünkre.

20 éve tanítom az embereket erre az ismeretre, a táplálkozás fontosságára. Az elmúlt években a stressz miatt még nagyobb hangsúlyt kap ez a terület, hiszen az agy (psziché) és a bél működése között szoros kapcsolat van. Ép testben lehet csak ép lélek, de a lélek problémája is betegítheti a testet! Ha értjük az összefüggést, akkor hatékonyabban tudunk tenni önmagunkért!

Láttad már következő workshopunkat?

Túlterheltségből eredményesség

Megtanulunk és kipróbálunk praktikus stresszkezelő technikákat, melyek segítik gondolkodást, a kreatív ötleteket, a koncentrációt és az összpontosítást. Így leszel képes a jövőben adott idő alatt több feladatot befejezni, mint korábban.