Csuka Petra

Viselkedéselemző, kineziológus

Viselkedéselemző diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem interperszonális és interkulturális specializációján folytattam tanulmányaimat. Mindig is fontos volt számomra az önfejlesztés, így már egyetemi tanulmányaim alatt kineziológus képesítésre tettem szert, hogy még inkább holisztikus képet kapjak az emberi működésről.

Mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érzi, hogy sehogy se tud úrrá lenni a benne kavargó rossz érzéseken és nem találja a kiutat. Előfordul, hogy egy-egy élethelyzeten nehezen lát át, s ilyenkor tehetetlennek, eszköztelennek érezheti magát. Ilyen helyzetekben különösen fontos valamilyen kapaszkodót találni, ami átsegíthet a nehezebb napokon. A stressz épp azokról az eszközökről tereli el a figyelmet, amelyek segíthetnek a helyzetek megoldásában. Mind pszichológusi, mind kineziológusi tanulmányaim során egyre inkább megerősödött bennem az önmagunkért vállalt felelősség fontossága. Hiszek abban, hogy könnyebben tudunk változtatni a rossz szokásainkon, s könnyebben találunk megoldást ezekre a helyzetekre, ha megfelelő információval rendelkezünk. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, azáltal, hogy szemléletet, tudást és eszközöket adok át, mellyel elérhető és hosszútávon fenntartható a testi-lelki jólét állapota.

Láttad már következő workshopunkat?

Túlterheltségből eredményesség

Megtanulunk és kipróbálunk praktikus stresszkezelő technikákat, melyek segítik gondolkodást, a kreatív ötleteket, a koncentrációt és az összpontosítást. Így leszel képes a jövőben adott idő alatt több feladatot befejezni, mint korábban.