Szabadítsd fel klienseidet a stressz alól!

Így leszel napjaink legkeresettebb lelki segítője

Adaptációs Képességfejlesztő Mentor képzés

Mitől ennyire keresett szakember az Adaptációs Képességfejlesztő Mentor (vagy ahogy mi hívjuk, szabadságteremtő)?

1 A stressz napjaink leggyötrelmesebb lelki betegségeinek a kiindulópontja. Megkötözi a kreativitást és a szabadságot. Elveszi az emberek életkedvét és kezdeményezőkészségét. Visszahúzódóvá és szürkévé tesz.

2 A stressz azonban nem kívülről jön, hanem egy természetes válaszreakció, amit mi csinálunk magunkkal.
• Akkor csak úgy hagyjuk abba?
• Persze, de hogyan?

3 Sokféle stresszkezelő képzést találhatnak a klienseid a neten. A legtöbb a stressz tüneteit segít kezelni, amíg az adaptációs képességfejlesztő a gyökerét, a kiindulási állapotot alakítja át. Ezért is hívjuk szabadságteremtő szakember” képzésnek.

Az adaptációs képességfejlesztő mentor (AKM) azon dolgozik, hogy a kliense máshogy kezelje a nehéz helyzeteket, magához ölelje, elfogadja a változásokat és mások reakcióit.

Mielőtt elköteleződnél az AKM képzésünkre (3 modulos nagyképzés), ismerkedj meg velünk és próbáld ki, hogy mit adhat neked és klienseidnek ez a képzettség.

4 Ez az egynapos képzés, ami az AKM képzés előszobája, ízelítőt ad, mi történik, ha nem a stresszt kezeled – ami eső után köpönyeg-, hanem megvizsgálod saját magadat, és rálátsz, mi a te részed a stresszben.

Izgalmas, tanulságos feladatokon keresztül megismerheted a saját viselkedésed mögött rejlő motivációkat, és rájöhetsz, hogy a jövőben hogyan tudod könnyebben venni az kihívásokat, azaz adaptálódni, így máshogy értékelni a helyzeteket, konfliktusokat, tehát kevesebb stresszt átélni. Sőt a stresszt életörömmé és pozitív izgatottsággá alakítani.

5 Mindezt a te példádon keresztül mutatjuk meg, hogy így még jobban ráláss arra, hogyan tudod mindezt a klientúrádban alkalmazni. Célunk, hogy te is meglásd az elképesztő távlatokat az adaptációs képességfejlesztő mentor (AKM) képzésben és ennek a tudásnak a piaci lehetőségeiben különösen napjainkban.

Amire a nap végén biztosan számíthatsz:

  • önismeret 
  • a stresszorok felismerése az életedben 
  • hatékony érzelmi stresszoldó technika
  • a képzés adta tudás elképesztő piaci lehetőségeinek átlátása
OKTATÓINK:

Cseh Szilvia, Salánki Éva, Csuka Petra

A képzésről röviden:
Időpontja:

2023.10.07. 9:00-17:00

Ára

40.000,- Ft

Időtartama:

8 óra

A képzés jellege:

Tantermi, személyes jelenlét

Előfeltétel:

Nincs előfeltétel

Tanúsítvány:

Stressz Szerviz által kiállított oklevél (Felnőttképzési engedély szám: B/2022/000486)

A JELENTKEZÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Így vehetsz részt

Figyelmesen töltsd ki az űrlapot az adataiddal

Figyelmesen töltsd ki az űrlapot az adataiddal

Végül csak kattints a "jelentkezem" gombra...

Végül csak kattints a "jelentkezem" gombra...

A jelentkezés után felvesszük Veled a kapcsolatot

A jelentkezés után felvesszük Veled a kapcsolatot

TÖLSD KI AZ ŰRLAPOT

Jelentkezés

GYIK

Gyakran ismételt kérdések és megnyugtató válaszok

Fizetni gyorsan biztonságosan és egyszerűen bankkártyával és átutalással is tudsz. 

Fizetési szolgáltatónk a Stripe. A „Jelentkezem” gombra kattintással át fogsz irányítódni a fizetési szolgáltatónk felületére, ahol gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tudod kiegyenlíteni a workshop díját. 

A „Jelentkezem” gombra kattintással át fogsz irányítódni a fizetési szolgáltatónk felületére. Ezen a felületen fogod találni a bankszámlaszámunkat. Kérjük, hogy a pontos összeget utald át erre a számlaszámra, a közlemény rovatban pedig mindenképp tüntesd fel a neved és az e-mail címed.

Sikeres fizetés után napokon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk minden fontos információt.

Természetesen. Amint beérkezett hozzánk a fizetés, kiállítjuk részedre a számlát és eljuttatjuk azt hozzád.

Az ajándék videókhoz való hozzáféréshez egy felhasználói fiókot kell regisztrálnod a vip.stresszszerviz.hu oldalon. Ha ezt megtetted az e-mail címedre fogsz kapni egy automatikus e-mailt a zárt felhasználói fiókod adataival. Később ebbe a felületbe (vip.stresszszerviz.hu) belépve fogod majd megtalálni a workshophoz járó ajándék videókat.

Bármilyen probléma, kérdés esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot egyik elérhetőségünkön vagy írj e-mailt az office@stresszszerviz.hu e-mail címre.

Képzelj el egy helyet, ahol sosem kell stresszelned, mert tudod, hogy csak jó dolgok várnak rád! Nos, ez a hely most a postaládád lehet! Feliratkozol?