Cseh Szilvia

Kineziológus
Nemzetközi Touch for Healt Instruktor
Nemzetközi Stress Release Instruktor

Kineziológusi pályám során sok embernek segítettem abban, hogy megszabaduljon a hétköznapok feszültségétől, a stressz okozta érzelmi, mentális és fizikai kellemetlenségektől. A személyes kezeléseken is törekszem arra, hogy a hozzám fordulók egyszerűen elsajátítható eszközöket is kapjanak a kezükbe, amik segítségével könnyebben megbirkózhatnak a mindennapok kihívásaival.

2014- óta nemzetközi oktatóként is dolgozom 2 szakágban, valamint  hivatalos, államilag elismert kinezilógus vizsgára készítem fel a hallgatókat. Nagyon sokat jelent számomra, hogy önsegítő, családsegítő illetve olyan stressz kezelő technikákat tanítok, amiket más szakmák is beépíthetnek eszköztárukba.

A StresszSzerviz alapítója és tulajdonosaként hiszem, hogy társszakmák fúziójával még több embernek tudunk segíteni egy teljesebb és egészségesebb élet felé vezető úton.

Láttad már következő workshopunkat?

Túlterheltségből eredményesség

Megtanulunk és kipróbálunk praktikus stresszkezelő technikákat, melyek segítik gondolkodást, a kreatív ötleteket, a koncentrációt és az összpontosítást. Így leszel képes a jövőben adott idő alatt több feladatot befejezni, mint korábban.