Kineziológia oktatás

Stresszkezelő tanfolyamok
Előzetes képzettség nélkül is
bárki által könnyen és gyorsan elsajátítható

Egészségmegőrző,
stresszkezelő,
képességjavító,
személyiségfejlesztő módszer

Alkalmazhatod magadon, vagy másokon, gyermekeken és felnőtteken, bármely életkorban.

Stresszszerviz oktatóközpont

Touch for Health

Dr John Thie amerikai csontkovács, mélyen hitt abban, hogy az embereknek tudniuk kell gondoskodni saját egészségükről. Gyógyító munkájában nagy hangsúlyt fektetett a prevencióra, ezért is tartotta fontosnak, hogy az emberek kezébe adjon olyan egyszerű eszközöket, amik segítségével mérsékelhető a fizikai fájdalom, javul a testtartás, csökken az érzelmi stressz és a feszültség. Ezért jelentette meg 1973-ban Touch for Health könyvét. Dr Thie meg akarta tanítani az embereknek hogyan javíthatják saját valamint családjuk és közeli barátaik egészségét, ezért megalkotta gyógyító érintés tanfolyamát, amit ma már több millió ember ismer és gyakorol több mint 50 országban. Tartozz Te is közéjük.

Az öngyógyítás, különböző módokon, de a történelmünk kezdete óta jelen van, valamiért manapság mégsem szentelünk elég figyelmet erre. Itt az ideje egy kicsit magunkba mélyülni, és tanulni önmagunkról és a képességeinkről.

Az anyákra ez különösképp igaz lehet, hiszen egy anya a világ legerősebb embere, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, muszáj odafigyelni az energiarendszerre, a figyelem beosztására, a harmónia megtartására.

Ma már a kezünkbe van a tudás ahhoz is, hogy a napi feladatainkat ne csak figyelemmel, hanem tudatosan, tanult technikával végezzük el. Ez által pedig nem csak a saját napjainkat, hanem szeretteinkét is könnyebbé, vidámabbá és harmonikusabbá tehetjük.

A tanfolyamon megtanulod:

Az izomtesztelést, melyet minden kineziológiai ágban használunk.

Segítségével gyorsan feltérképezhetjük és egyensúlyba hozhatjuk a test energetikai állapotát, így javíthatjuk egészségünket és fizikai teljesítőképességünket.
Kommunikálni tudunk memóriánk azon részével, amelyhez tudatos szinten nem férünk hozzá, így feltárhatjuk a tudatalatti félelmeket, érzelmi blokkokat, az életünket akadályozó szabotázs programokat és megszüntethetjük ezeket.

Gyors és nagyon hatékony fájdalomcsillapítási technikákat, melyekkel akár több éve fennálló fájdalmakat is megszüntethetünk, vagy jelentős mértékben csökkenthetünk néhány perc alatt.

Egyszerű balanszokat, melyekkel könnyebben és gyorsabban megtalálhatjuk, elérhetjük céljainkat, felkészülhetünk jövőbeli nehéz helyzetekre, pl.: vizsgára, versenyre, szereplésekre, ezáltal növelhetjük az önbizalmunkat és sikeresebbek lehetünk a tanulásban, munkában és az emberi kapcsolatokban.

Testtartás-analízist és a testtartásban, illetve a járásban lévő feszültség csökkentését, mellyel javul a testtartás és könnyedebbé válik a mozgás.

kínai gyógyászat alapjait, a meridián (energetikai, akupresszúrás) rendszert, pulzustesztet, a jin-jang elvet, az 5 elem tant, az izmok, szervek, meridiánok, érzelmek kapcsolatát, és ezek kiegyensúlyozásának lehetőségeit.

Az élelmiszerek hatásait fizikai és energetikai állapotunkra, testünket erősítő, vagy gyengítő anyagok kitesztelését.

Az oktatás kifejezett célja, hogy a Touch for Health módszerét a tanfolyam elvégzése után azonnal, nagy biztonsággal tudd használni.

Ezért az elméletek alapos ismertetése mellett a fő hangsúlyt a gyakorlati oktatásra helyezem.

Stresszszerviz oktatóközpont

A hallgatók a technikákat egymáson gyakorolva, lépésről lépésre sajátítják el a kineziológiai munkához szükséges készségeket, és tapasztalják meg saját magukon is a módszer jótékony hatásait.

A technikákat alkalmazhatod saját magadon és családtagjaidon, illetve Magyarországon állami vizsga letétele után kineziológia (természetgyógyászati) praxist alakíthatsz ki (ennek feltételeiről a tanfolyamon, vagy az internetről informálódhatsz).

A tanfolyam végén az IKC (Nemzetközi Kineziológiai Kollégium) által kiállított angol-magyar nyelvű nemzetközileg elismert oklevelet adok.

Stress Release

„Győzelem a stressz felett” kineziológia tanfolyam

Stressz Release  kidolgozója, Dr. Wayne Topping aki az IKC fakultásaként létrehozta kineziológiai rendszerét, amelyben összefoglalta a stressz hatásait és azokat a stresszkezelő technikákat melyek segítenek minket a céljaink könnyebb elérésében és a boldog élet kialakításában. A kineziológia egyik legkézzelfoghatóbb, működtethetőbb ága.

A stress release tanfolyam különösen hasznos lehet a cégtulajdonosoknak, cégvezetőknek, menedzsereknek, vagy a multi vállalatok dolgozóinak.
Egy vezető pozíció mindig rengeteg stressz-szel és energiával jár. A határidők, a kollégák, a teendők újabb és újabb akadályokat állítanak elénk, amiket nekünk, muszáj megugranunk. Ez a folyamatos hajtás azonban lehet leterhelő, kimerítő és feszült, vagy akár kalandos, precíz és könnyed is. Manapság egyre gyakrabban találkozni elfáradt vezetőkkel, akik mindent feláldozva dolgoznak, mégsem látják a fejlődést, nem értékelik a sikert, pedig az ott van körülöttük. A tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy észrevegyük, a befektetett munkánk sikereit és arra is, hogy megtanuljuk irányítani a képességeinket. Mindezt úgy, hogy a környezetünkre is pozitív hatást gyakoroljunk, nem csak önmagunkra. Megtanít felépíteni és megtartani egy jól működő rendszert úgy, hogy ne kelljen többé kimerülésig hajszolnunk a testünket és a lelkünket.

A tanfolyami anyag témai:

Mi is az a stressz, hogyan ismerjük fel a stresszorokat, a stressz okozóit?

Hogyan tudjuk vizsgálni, hogy a tudatalattink egyetért-e vagy blokkolja célkitűzéseinket.

Hogyan adjunk új irányt életünknek… akcióterv, időbeosztás, halogatás stb…

Műhelymunkák a következő témákban: önkép, szokásváltoztatás (függőségek), anyagiak, testmozgás, fogyás…

Az érzelmi stresszoldás (ÉSO) többlépcsős technikája

Stresszoldó technikák

stresszszerviz_stress_release
Kövess minket!