Stresszszervíz cégeknek

Kineziológia, mint céges stratégia
Stresszmentes és hatékony
munkavégzés a kineziológia segítségével.

Mondj búcsút
a munkahelyi stressznek!

A felnőttek körében az egyik legkomolyabb stresszforrás a munkahely lehet. A nem megfelelően kialakított céges környezet és szervezeti struktúra sok esetben nyomasztó a cég alkalmazottai számára. A munkaórák alatt felhalmozódott stressz levezetése nem minden munkavállaló számára megoldható, vagy csak kevés idő jut a stressz negatív hatásainak semlegesítésére. Ennek a kiküszöbölésére az egyik legjobb megoldás a kineziológia, amelynek segítségével egy új, kiegyensúlyozott munkahelyi légkör alakítható ki.

Stresszszerviz cégeknek

A stresszoldás
hatásai:

Nő a hatékonyság: a kevesebb stressznek köszönhetően a dolgozók felszabadultabban és hatékonyabban lesznek képesek a munkavégzésre.

Nő a koncentráció: egy stresszmentes munkahelyen bizonyítottan jobban tudnak koncentrálni a dolgozók, ami az elvégzendő munkára is jótékony hatással van.

Energikusabb dolgozók: a stresszoldás hatására a dolgozók energikusabbak és proaktívvá válnak, így a vezetőség számára is több idő marad a stratégiai gondolkodásra.

Jobb munkahelyi morál: a stresszes helyzetek csökkenése következtében a dolgozók egymással is jobban kijönnek, így a kollektív munkakedv is jobban alakul.

Kevesebb betegség: a kineziológia nem csak a lelki, de azon keresztül a testi egészségre is hatással van, aminek következtében kevesebb táppénzes nap várható.

Kiegyensúlyozottabb magánélet: a stressz csökkenésével a magánéleti problémák megoldására is több idő jut, a kineziológiának köszönhetően pedig ezek is könnyebben kezelhetőek, így ezek a munkát is kevésbé befolyásolják.

Szentelj figyelmet
a dolgozóidra!

Egyre több cég fordít figyelmet a munkatársai fizikai és szellemi egészségére. A különböző céges aktivitások közé remekül beépíthetőek a Stresszszerviz által kínált kineziológiai kezelések, amelyek egyéni vagy kiscsoportos formában is elérhetőek.

Stresszszerviz cégeknek

A tapasztalatok szerint azok a munkáltatók, akik figyelemmel kísérik a dolgozóik testi és lelki egészségét, valamint a személyiségük fejlődését kivétel nélkül közvetve és közvetlenül is érzik ennek a pozitív hatását. A stresszkezelés tekinthető egy befektetésnek, amely nem csak gazdaságilag, de morálisan és több szinten is megtérül.

Kérj ajánlatot akár most!

Kövess minket!